In Onze Tuinen komen in totaal 200 woningen waarvan 160 huurwoningen en 40 koopwoningen.

ONZE TUINEN - karakteristiek wonen in de Josephwijk

Met trots presenteren wij ‘Onze Tuinen – karakteristiek wonen in de Josephwijk’. Een duurzame wijk met een uitgesproken groen karakter. De Josephwijk staat bekend als een gezellige en sociale buurt. Ook de nieuwe bewoners van Onze Tuinen vinden het vanzelfsprekend om samen aan de slag gaan. Bijvoorbeeld in de moestuin, of om met elkaar kleine projecten op te pakken die het wonen in deze buurt aangenaam maken.

Met een knipoog naar Jacques Hurks, de architect van de oorspronkelijk wijk, komen ook de typische architectonische details van de Josephwijk weer terug in de nieuwe wijk.

Welkom in Onze Tuinen.

Wonen dicht bij het centrum van Roosendaal

Dat kan in Onze Tuinen. Op slechts 15 minuten wandelen en 5 minuten fietsen ben je al in het centrum van Roosendaal en bij het Centraal Station.

Vanuit Onze Tuinen zit je zo op de A-58. Ook de basis- en middelbare scholen, supermarkten en gezondheidscentra, zijn allemaal binnen handbereik.

In het nabijgelegen stadspark “Vrouwenhofpark” kunnen kinderen spelen en skaten en geniet je in de zomer van livemuziek en openluchttheater.

In Onze Tuinen woon je heerlijk centraal, dicht bij allerlei voorzieningen.

 

In onderstaande situatiekaart staat, waar in de wijk, welke woningen liggen.

Hieronder een overzicht van het woonprogramma.

Projecthistorie