Koopwoningen

3 koopwoningen in Fase 1 – Bloementuin

De laatste drie koopwoningen van de totaal veertig woningen realiseren we in Fase 1 –  Bloementuin. Deze woningen bevinden zich in BLOK 1E. Het betreft het type Lavendel en deze woningen zijn te koop met ‘KoopGarant’.

Om voor deze woningen in aanmerking te komen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, deze voorwaarden kunt u onderaan deze pagina vinden.

Type Lavendel

Deze drie koopwoningen liggen aan de sfeervolle Josephstraat.

Woningkenmerken Lavendel:
Gebruiksoppervlak: 75m2
Perceeloppervlak: bouwnummer 28 – 103 m2, nummer 29 – 77m2, nummer 30 – 80m2

Tuinligging: Noordwest

Verkoopprijs KoopGarant:
Bouwnummer 28: € 236.000 v.o.n.
Bouwnummer 29: € 228.000 v.o.n.
Bouwnummer 30: € 228.000 v.o.n.

Heb je interesse in een van de Lavendel woningen? Schrijf je dan onder aan deze pagina in.

 

 

REEDS VERKOCHT
7 koopwoningen in Fase 1 – Bloementuin

De eerste zeven koopwoningen van de totaal veertig woningen realiseren we in Fase 1 –  Bloementuin. Deze woningen bevinden zich in BLOK 1C. Het betreft het type Magnolia. Deze woningen zijn verkocht.

Type Magnolia

Deze zeven koopwoningen, liggen aan de Tulpstraat met uitzicht over een van de parktuinen.

Woningkenmerken Magnolia:
Gebruiksoppervlak: 106 m2
Perceeloppervlak: circa 87 – 97 m2
Tuinligging: zuid

 

Inschrijving Lavendel woningen:

WONING KOPEN MET KOOPGARANT

Deze drie woningen in de Bloementuin worden verkocht met KoopGarant. KoopGarant maakt het mogelijk om een woning aan te kopen voor een lagere koopprijs dan de getaxeerde marktwaarde, mét terugkoopgarantie.

Op het moment dat je de woning weer wilt verkopen, ben je verplicht om de woning terug te verkopen aan de huidige verkoper (Alwel). Andersom is de huidige verkoper ook verplicht om de woning van jouw terug te kopen.

Ten tijde van de terugkoop, worden de verleende korting en de eventuele winst of verlies verrekend/verdeeld volgens de vastgestelde verdeelsleutel.

Om de KoopGarant constructie juridisch correct te verankeren, wordt de woning uitgegeven met erfpacht. De erfpachtcanon wordt hierbij eeuwigdurend afgekocht, waardoor er nooit een canon in rekening gebracht zal worden bij de erfpachter.

KoopGarant geeft de erfpachter de volledige beschikking over de woning. Zo kan de erfpachter wijzigingen aan de woning aanbrengen. Hierbij wordt wel geadviseerd om de gewenste verandering bouwkundig te toetsen en aan te vragen bij de gemeente of de gewenste verandering(en) uitgevoerd mogen worden.

Ga voor meer informatie naar www.opmaat.nl  Stichting OpMaat is licentiehouder van o.a. KoopGarant.