Koopwoningen

7 koopwoningen in Fase 1 – Bloementuin

De eerste zeven koopwoningen van de totaal veertig woningen realiseren we in Fase 1 –  Bloementuin. Deze woningen bevinden zich in BLOK 1C. Het betreft het type Magnolia en deze woningen zijn te koop met ‘KoopGarant’.

De prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld. Een indicatie van de verkoopprijs met KoopGarant is € 240.000 v.o.n.
Om voor deze woningen in aanmerking te komen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.

Type Magnolia

Deze zeven koopwoningen, liggen aan de Tulpstraat met uitzicht over een van de parktuinen.

Woningkenmerken Magnolia:
Gebruiksoppervlak: 106 m2
Perceeloppervlak: circa 87 – 97 m2
Tuinligging: zuid
Indicatie verkoopprijs KoopGarant: € 240.000 v.o.n.

 

Heb je interesse schrijf je dan nu in

Voor meer informatie over de koopwoningen download:

WONING KOPEN MET KOOPGARANT

Deze tien woningen in de Bloementuin worden verkocht met KoopGarant. KoopGarant maakt het mogelijk om een woning aan te kopen voor een lagere koopprijs dan de getaxeerde marktwaarde, mét terugkoopgarantie.

Op het moment dat je de woning weer wilt verkopen, ben je verplicht om de woning terug te verkopen aan de huidige verkoper (Alwel). Andersom is de huidige verkoper ook verplicht om de woning van jouw terug te kopen.

Ten tijde van de terugkoop, worden de verleende korting en de eventuele winst of verlies verrekend/verdeeld volgens de vastgestelde verdeelsleutel.

Om de KoopGarant constructie juridisch correct te verankeren, wordt de woning uitgegeven met erfpacht. De erfpachtcanon wordt hierbij eeuwigdurend afgekocht, waardoor er nooit een canon in rekening gebracht zal worden bij de erfpachter.

KoopGarant geeft de erfpachter de volledige beschikking over de woning. Zo kan de erfpachter wijzigingen aan de woning aanbrengen. Hierbij wordt wel geadviseerd om de gewenste verandering bouwkundig te toetsen en aan te vragen bij de gemeente of de gewenste verandering(en) uitgevoerd mogen worden.

Ga voor meer informatie naar www.opmaat.nl  Stichting OpMaat is licentiehouder van o.a. KoopGarant.